Satu pendedahan EKSLUSIF!! Sila luangkan 5 minit sahaja masa anda dan baca sehingga habis...

Ingin buat DUIT tapi TAK TAHU nak buat Bisnes Apa?

Kalau ada Bisnes pun rasa TAK YAKIN dan rasa SUSAH nak cari pelanggan?

 

Jangan risau kami ada penyelesaian untuk ANDA! Jom buat duit dengan upgrade simkad anda hari ini kepada Telco Tone Plus dan mula terima komisen yang lumayan.

 

Adakah ANDA sedar bahawa bisnes telco antara bisnes yang terbesar didagangkan di seluruh dunia? Boleh dikatakan majoriti negara-negara di dunia menggunakan khidmat telco untuk rakyat mereka berhubung di antara satu sama lain bukan sahaja di negara mereka malah ke seluruh pelusuk dunia. Bayangkan betapa besarnya bisnes Telco ini!

 

TAHUKAH ANDA?

STATISTIK  PENGGUNAAN TELCO DI MALAYSIA

 

PERCAYAKAH ANDA?

Sedarkah anda bisnes Telco ini ialah bisnes yang berpotensi tersangat besar? Cuba lihat orang di sekeliling anda, adakah mereka seperti ini? Semua lapisan masyarakat kini sudah mampu memiliki henfon dan ini telah melonjakkan potensi bisnes Telco!

 

 

Adakah keterlaluan sekiranya saya katakan Telco ini ialah satu keperluan? Cuba anda tanya 4 soalan ini kepada diri anda:

  1. Sudah berapa lama anda gunakan handphone?

  2. Bilakah agaknya anda akan berhenti guna handphone?

  3. Sekiranya handphone anda tertinggal di rumah, adakah anda akan patah balik?

  4. Sekiranya bateri handphone anda habis, adakah anda akan segera cari charger?

 

Saya pasti anda pun sedar betapa pentingnya handphone dalam hidup anda. Masih lagi tidak setuju dengan pendapat saya yang Telco ialah satu keperluan zaman sekarang? hehe

OK memandangkan potensi bisnes yang hebat ini, pemilik-pemilik telco majoriti daripada mereka bergelar BILLIONARE..yes billionaire bukan millionaire ye. Kekayaan beribu juta! Malah ada di antara mereka pernah menduduki ranking No.1 manusia paling kaya di dunia! Carlos Slim Helu pemilik telco terbesar di Mexico dan merupakan antara orang yang terkaya di dunia! Billionare Telco dari Malaysia seperti Ananda Krishna pemilik maxis dan Vincent Tan pemilik U mobile juga merupakan billionaire!

 

BISNES TELCO LUBUK EMAS

Anda nampak apa yang saya nampak? Potensi bisnes telco merupakan lubuk emas kepada mereka yang ingin bisnes yang berpotensi besar dan lumayan. Kenapa agaknya ye?

  • Telco merupakan perkhidmatan / produk keperluan semua orang (kegunaan harian)

  • Penggunaan Telco secara berterusan (hujung bulan bayar bil, abis kredit akan topup)

  • Confirm tidak bermusim. Setiap hari, setiap minggu, setiap bulan, setiap tahun mesti guna..

  • Pasaran yang luas. Malaysia mempunyai 44 juta pengguna telco!! 

 

PROGRAM REFERRAL KOMUNITI TONE PLUS

Ini ialah program yang dapat membantu anda merasai sebahagian kekayaan dalam industri telco. Semakin hari bilangan usahawan simkad tone plus yang merasai income 4-5 angka semakin bertambah, malah ada yang sudah mencapat income 6 angka. Wow betapa hebatnya potensi bisnes ini. 

Syarikat Tone Plus menawarkan insentif lumayan dalam bentuk komisen topup keatas setiap simkad yang anda daftarkan. Komisen Tone Plus merupakan yang tertinggi di pasaran Telco Malaysia! bermula daripada 13% sehingga 32%!! Daftar sekarang untuk ketahui cara yang pantas bagaimana anda dapat buat duit banyak-banyak dengan hanya sekeping simkad Tone Plus.

 

APA KATA USAHAWAN TONE PLUS?

Akaun admin SmartTPA. Tak sampai setahun buat betul-betul dapat income 4 angka. Ok atau best? hehe

 

Tuan Shafwan sahabat admin yang sama-sama join Tone Plus dan nampak LUBUK EMAS di Tone Plus. Sekarang dah masyuk buat part time je tapi komisen dah 4 angka!!

 

Cikgu Zul takpernah mengalah buat bisnes Tone Plus dan kini selepas hampir 2 tahun, beliau dan merasai komisen 4 angka. Untung kan?

 

 

Antara Otai Tone Plus yang admin hormati, Tuan KZ nampak potensi bisnes Tone Plus sejak awal penubuhan Tone Plus. No ID Tone Plus Tuan KZ pun single digit..hehe. Sekarang bilang pengguna Tone Plus telah melebihi 200K user!!

 

Bilangan Usahawan Tone Plus yang telah menikmati komisen 5 angka makin bertambah. Mereka ini manusia biasa tiada beza dengan anda cuma mereka ini BERANI. Mereka berani invest RM100 untuk sekeping simkad yang boleh buat duit..

 

Apakah perasaan ANDA sekiranya anda terima gaji 6 angka setiap bulan? OK ke BEST? Tuan Tahir dah menikmatinya.. Jom sama-sama kita target 5-6 angka income setiap bulan!!!!

 

SISTEM AUTODOWNLINE SMARTTPA

ANDA akan menikmati SISTEM AUTODOWNLINE SMART TPA yang telah kami sediakan untuk membantu menaja pengguna baru Tone Plus tanpa anda perlu berjumpa dengan mereka.

Kelebihan sistem ini ialah :-

  1. Mengautomasikan proses pencarian prospek pelanggan...

  2. Melakukan follow up demi follow up terhadap prospek...

  3. Menukar status prospek menjadi pelanggan anda...

  4. Menyediakan pelbagai jenis bahan promosi untuk kegunaan anda...

...dan banyak lagi!

Daftar akaun ANDA sekarang. Pengguna simkad Tone Plus telah melebihi 200K pengguna (Update Nov 2016). Lambat RUGI ye..

Salam kejayaan,
Muhammad Luqman
Muhammad Luqman
0196166900


Daftar Akaun PERCUMA Anda Hari Ini dan Terima Pelan Tindakan Bagaimana Anda Boleh Menjana Pendapatan 4 - 5 Angka Setiap Bulan Menerusi Tone Plus!

 

Sila isi maklumat yang diperlukan pada borang dibawah ini untuk membuka akaun percuma anda dengan segera..

Saya Mahu Teruskan!

Pastikan anda mengisikan butiran yang tepat dan benar kerana butiran akaun ekslusif ini akan dikirimkan ke alamat emel anda.

Semak emel anda (inbox atau spam) selepas melakukan pendaftaran diatas.


Sudah ada akaun?

Jika anda sudah memiliki akaun di laman web ini, klik butang dibawah untuk daftar masuk (sign-in).

Penafian: Laman web ini adalah merupakan laman web promosi yang dibangunkan atas inisiatif individu yang berminat untuk memperkenalkan dan mempromosikan produk yang dinyatakan.